Matlåda träning

Komplettera träningen med rätt kost

Att träning och kost hör ihop är vi många som är överens om. För oss på Mind2Muscle är det en självklarhet att kosten är oerhört viktig för att hålla sig frisk och få ut så mycket som möjligt av träningen. Kort sagt hjälper kosten till att ge de önskade effekterna av träning.

Säg hej till Mealbox by Mind2Muscle – vår nya matlåda för träning

Att se till att en själv eller ens idrottande ungdom får i sig rätt kost är dock inte alltid så lätt. Tyvärr blir det ofta sockerfyllda mellanmål och tomma kalorier.

Våra kostrådgivare såg ett växande behov för ett enkelt alternativ som inte kompromissar med smakerna. Därför har vi nu utvecklat ett koncept med färdiglagade matlådor som passar alla åldrar och smaker!

För oss var det viktigt att skapa en matlåda för träning som lever upp till följande:

  • mat som gör det enkelt att hålla koll på hela intaget
  • mat som smakar riktigt gott

Vi tycker att vi har lyckats!

Så komponerar vi våra matlådor för träning

Våra mealboxes har en bra balans mellan protein, kolhydrater och fett, en balans som passar perfekt för en matlåda för träning. Matlådorna är därför i första hand till för dig som söker efter en matlåda för träning, men passar egentligen de flesta som vill äta god, näringsberäknad mat.

Prenumerera på våra matlådor

Tanken med våra matlådor för träning är att det ska vara enkelt att alltid ha en hälsosam måltid i kylen hemma. Därför erbjuder vi våra matlådor i abonnemangsform. Du beställer minst 10 lådor och vi levererar hem till dig i Norra Storstockholm och Stockholm city. På sikt kommer vi hantera hela Storstockholm.

Du kommer också kunna köpa våra matlådor styckpris på vårt gym i samband med träning eller när laget gör fystester i Stockholm hos oss. Då kostar en matlåda omkring 79-99 kr.

Hur länge håller sig maten fräsch?

Våra mealboxes håller sig fräscha i 15 dagar i kylskåp, detta tack vare förpackningsprocessen MAP. MAP står för Modified Atmosphere Packaging och innebär att luften i förpackningen ersätts med gas betående av kväve och koldioxid. Denna förpackningsprocess gör att tillväxten av mikrober minskar drastiskt och oxidationsreaktioner förhindras. Det är en skonsam förpackningsprocess, inte helt olik vakuumförpackningsprocessen.

Vi är tydliga med näringsinnehållet

På våra matlådor för träning är vi supertydliga med näringsinnehållet, både när det gäller kaloriinnehåll men också andelen protein, kolhydrater och fett.

Vill du veta mer om våra matlådor för träning eller starta en prenumeration? Hör av dig!

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra matlådor för träning, eller för att påbörja din prenumeration. Vi berättar gärna mer om tillverkningen av maten, de olika rätterna med mera.